Video
Selectat bucata cu bucata

Produse autentice

Viziunea Ararat Eco este una completa, pe termen lung. Echipa noastra alege produsele certificate, testate clinic.

Iti aducem doar selectii high-end de la laboratoare organice care concentraza puterea naturii, a elementelor botanice si vegetale curate, prin mecanisme inovatoare, in licori potentatoare a sanatatii si frumusetii tale autentice.


Produse pentru par de lux

JOHN MASTERS

Calitatea premium, ingrediente botanice prietenoase cu mediul și cele mai bune rezultate in saloane profesionale.

Fondatorul, John Masters, este nascut in New York unde, in anii 70, cariera sa de stilist de top a atins apogeul, fiind recunoscut in lumea modei si cercurile celebritatilor. Pe masura ce in viata personala a devenit tot mai dedicat produselor ecologice, a inceput sa constientizeze pericolele la care expune ihnalarea si manipularea chimicalelor in salon si a renuntat la folosirea acestora pentru a deschide primul salon cu „aer curat” din Manhattan.


Direct din inima naturii

ANNEMARIE BORLIND

Pentru ANNEMARIE BÖRLIND, pionieratul în domeniu și cosmeticele naturale eficiente merg mână-în-mână cu respectul pentru oameni și natură.  Încă de la înființare, în 1959, compania are un raison d’être caracterizat de spiritul cercetării, angajamentul social și grija deosebită în lucrul cu resursele naturale. ANNEMARIE BÖRLIND oferă experiența celui mai înalt nivel în cosmetice naturale, dezvoltate și produse în Pădurea Neagră.


Picatura cu picatura din natura.

TAUTROPHEN

TAUTROPFEN
Simte puterea naturii. Picatura cu picatura din natura.
Bine te-am gasit intr-o nouă dimensiune a cosmeticelor naturale.
Bine ai venit in lumea Tautropfen
Spiritul de pionierat al anilor '70 a dat naştere unui idei fascinante: crearea de produse naturale şi pure pentru îngrijire naturală a pielii, fara a altera sau denatura proprietatile ingredientelor astfel incat persoanele care o folosesc sa aiba acces la tot ce are natura mai bun de oferit pentru frumusetea pielii. Aceasta idee a marcat începutul unei poveşti de succes în domeniul cosmeticelor naturale: Tautropfen.
Brandul Tautropfen este specializat în utilizarea de ingredient naturale, în cea mai mare parte din culturi organice controlate sau chiar sălbatice. Formule inovatoare, biotehnologice asigură soluţii care sunt perfect adaptate cerinţelor individuale ale fiecărui tip de ten.
Tautropfen este gama premium de produse cosmetice naturale, care conferă sprijin de nădejde pentru un stil de viata energetic, modern şi sănătos.
Descoperiţi chiar astăzi noi game de îngrijire a pielii foarte eficiente pentru o frumuseţe naturală.


Distribuim in mod exclusiv in Romania produsele:

Experiența celui mai înalt nivel de inovare în cosmetica naturala, dezvoltare și productie în inima Pădurii Negre.

Calitatea premium, ingrediente botanice prietenoase cu mediul și cele mai bune rezultate profesionale.