John Masters Organics

John Masters Organics ofera produse de ingrijire organice de lux clientilor din intreaga lume. Infiintată de stilistul vizionar John Masters in salonul sau din Soho, New York, John Masters Organics este sinonim cu calitatea premium, ingrediente botanice prietenoase cu mediul și cele mai bune rezultate în saloane profesionale. Fiecare produs este realizat cu minutiozitate pentru a oferi o stare de bine ce porneste dintr-un aspect placut.
Fondatorul, John Masters, este nascut în New York unde, în anii 70, cariera sa de stilist de top a atins apogeul, fiind recunoscut în lumea modei și cercurile celebritatilor. Pe masură ce in viata personala a devenit tot mai dedicat produselor ecologice, a început să constientizeze pericolele la care expune ihnalarea si manipularea chimicalelor in salon si a renuntat la folosirea acestora pentru a deschide primul salon cu „aer curat” din Manhattan. Primele sale produse organice pentru îngrijirea parului au fost gata în 1991, după cercetari extinse pe uleiuri esentiale, extracte din plante și alte ingrediente botanice.

Ingrediente, sustenabilitate, respect fată de mediu
Să te îngrijești pe tine și în același timp să îngrijești și mediul nu ar trebui să se excluda reciproc. John Masters Organics a crescut din dorința de a realiza o linie de frumusețe de lux care tratează atat corpul uman cât și Pământul cu respect. Devotamentul oamenilor din întreaga lumea de a crește și recolta ingrediente organice și sălbatice este onorat de cei de la John Masters prin crearea unor produse unice. Avem un singur corp, avem o singură planetă , de ce să nu le tratam pe ambele cu cea mai mare grija?

Toate ingredientele utilizate de John Masters Organics trebuie sa indeplinească urmatoarele criterii:

1. Toate produsele trebuie sa fie realizate cu un continut organic 70-100 %
2. Fara sulfat lauril de sodiu, parabeni, Deas, AMM sau AET
3. Nici un OMG ( organism modificat genetic )
4. Netestate pe animale
5. Fara coloranti, fara arome artificiale
6. Toate extracte din plante si uleiuri esentiale trebuie să fie certificate ecologic atunci cand este posibil
7. Uleiurile esentiale folosite trebuie să fie distilate la abur și nu extrase cu propilenglicol - care omoară efectul uleiurilor
8. Toate uleiurile vegetale trebuie sa fie presate la rece
9. Toate ingredientele trebuie să fie dovedite a fi benefice pentru par sau piele
10. Toate ingredientele sunt recoltate într-un mod ecologic (sălbatic - artizanale)
11. Toate ingredientele sunt biodegradabile, in limita posibilitatilor
John Masters Organics sustine asadar o abordare simpla si curata, fara culori artificiale sau parfumuri în ingrediente. In plus, toate ambalajele utilizeaza cantitatea minima de cerneala posiba, tipărită pe hartie reciclata și nealbita 100%. Prin crearea de produse care sunt biodegradabile și de ambalaje reciclabile, JMO ne oferă garantia ca ceea ce folosim și aruncam inapoi in pamânt este la fel de curat ca Mama Natura.